PERSOONLIJK ASBEELD ​

Met een persoonlijk asbeeld kunt u uw dierbare overledene gedenken zoals hij of zij was. Enkele mogelijkheden:

ASBEELD VAN EEN DIERBAAR VOORWERP

U kunt een asbeeld laten maken van een dierbaar voorwerp, zoals een voetbal of muziekinstrument, net wat bij de overledene past. Omdat het beeld op maat gemaakt wordt, zijn er verschillende mogelijkheden om er een zeer persoonlijk asbeeld van te maken. Bijvoorbeeld door in de sokkel een brievenbus te verwerken voor kindertekeningen en (liefdes)briefjes.


ASBEELD MET PERSOONLIJKE BEZITTINGEN

Het mogelijk om persoonlijke bezittingen te verwerken in het asbeeld. U kunt hierbij denken aan een ring of ketting. Zo creëert u een blijvende herinnering met veel emotionele waarde.

ASBEELD DAT UIT MEERDERE ONDERDELEN BESTAAT

Een asbeeld dat uit meerdere onderdelen bestaat, kan een mooie asbestemming zijn voor families en vriendengroepen. De nabestaanden kunnen dan ieder een deel van het asbeeld thuis bewaren en meenemen tijdens feestdagen en andere familiebijeenkomsten.

BEELD GEMAAKT VAN CREMATIE AS

Het persoonlijke asbeeld is gemaakt van crematie as, zo heeft u uw dierbare altijd dichtbij. De as wordt onderdeel van het beeld; er is geen asbus in verwerkt. Deze beelden worden ook wel insieme beelden genoemd.

U kunt het beeld binnen of buiten plaatsen. Bijvoorbeeld op het dressoir of in de tuin.

Een persoonlijk asbeeld is verkrijgbaar vanaf € 325,-.

 

 

Bent u uitvaartverzorger en geïnteresseerd in insieme beelden en stenen? Neemt u dan contact met ons op om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.